10. januar 2011

FØRSTE HANDLINGSELEMENT

Nu er vi kommet dertil, hvor der skal endnu mere kød på historien!
I skal give mig ideer til, hvad det er, der skal ske i bogens handling.
Skal hovedpersonerne:

  • ...finde en skat?
  • ...redde verden fra at gå under?
  • ...redde noget, der er gået galt i deres egen familie (evt. et dødsfald eller lignende)?
  • ...redde formskiftere fra at uddø?
KORT SAGT: HVAD SKAL DER SKE?

Lad endelig jeres fantasi gå helt amok med ideer, vi skal nok få form på det hele til sidst:)

15 kommentarer:

  1. Jeg syntes hovedpersonerne skal være på rejse/på eventyr. De skal i hvert fald bevæge sig med et mål. Jeg ved bare ikke, hvad målet skal være. Måske har den ene hovedperson, pigen, fået betaling for at beskytte drengen, fordi formskiftere er jagede. Foprmskiftere bliver måske holdt som slaver eller vist frem i cirkus. Så kan historien handle om at hovedpersonerne skal kæmpe for formskifternes rettigheder. Måske er der også andre væsner, som ingen rettigheder har?

    SvarSlet
  2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  3. Nok den tredje. Det andet, synes jeg, ville blive lidt typisk.

    SvarSlet
  4. formskifteren kommer fra en anden planet, så de må ud på en rejse for at finde det rumskib han er faldet ned med?
    Eller
    Drengen finder ud af at han har specielle evner, og flygter for ikke at blive opdaget, og undervejs møder han pigen

    SvarSlet
  5. Pigen kommer på en eller anden måde til den verden drengen lever i. Han er måske på flugt fra hans herre/herskerinde som bruger formskiftere som slaver. Og så møder de hinanden. Måske dumper hun ned i ham efter hun er kommet til verdenen. Han kan love hende et eller andet som får hende til at hjælpe ham.
    Og så begynder deres eventyr

    SvarSlet
  6. Jeg synes drengen skal være fra et uopdaget sted, i en (regn)skov fx. Pigen er tvunget væk fra den herregård hvor hun bor fordi hendes forældre mener hun er for forkælet og har brug for at se verden, derfor skal hun med på en expedition til det nyopdaget folk, som lever ret primitiv, pigen er ret skeptisk, og selvfølgelig snobbet. Hun er med til studierne af "skovfolket" en dag hvor hun går alene i skoven, bliver hun måske reddet af et eller andet (måske et farligt dyr) af en dreng, og hun knytter et venskab til ham. han begynder at lærer hende kunsten at formskifte.

    SvarSlet
  7. Pisse god ide Ravn. Den kan sagtens kombineres med nogle af de andres, og det holder som vi blev enige om i afstemningen i første uge det fantastiske element i vores verden, så den både bliver nutidig og fantasy.

    I har alle så gode ideer. Jeg sluger dem til mig. Tror, det bliver en fantastisk bog:)

    SvarSlet
  8. Jeg synes pigen på en eller anden måde skal komme fra jorden og så komme til den paralelle verden hvor drengen bor i

    SvarSlet
  9. Jeg syntes pigen og drengen skal komme fra samme verden. Det der med en teknologisk og etisk højtudviklet kultur, der møder en teknologisk lav kultur. Hvis man tænker på slave ideen, kan det være, det er formskifterne, der holder, dem der ikke kan formskifte. Jeg syntes, det kunne være godt, hvis der var et samfund, der var dårligt, og hovedpersonerne ændrede samfundet og lavede revolution.

    SvarSlet
  10. Jeg syntes, det er en god ide, hvis alle kan lære at formskifte.

    SvarSlet
  11. Jeg syntes at hun skal beskytte drenge, men det gider hun ikke fordi hun tænker på noget helt andet f.eks at hun skal være sej og spille smart. Det bruger hun så al sin energi så hun helt glemmer drenge og han bliver så fanget af skurken.

    SvarSlet
  12. Jeg synes det kunne være sjovt hvis de kom fra to forskellige verdener. Og så kan jeg lide hvad personene ovenover mig siger. Jeg synes det skulle være formskiftere der blev holdt som slaver af varulve fordi varulvene synes det er usselt ikke at være var

    SvarSlet
  13. Hvis der skulle være andre "ikke menneskelige" væsner, hvilke væsner skulle det så være? Varulve, vampyrer, trolde etc. Skal der være troldmænd/kvinder med? Skal der være magi med?

    SvarSlet
  14. Jeg synes der skulle være formskiftere, troldmænd/kvinder og var`er

    SvarSlet
  15. Hvis der nu er magi, kan det være at den veluddannede pige har kontroleret magi, imens de vilde formskiftere har rå, ukontroleret magi. Skal der være varulve, eller alle mulige forskellige vartyper, løver, heste, etc. HVis der er var'er med, følger deres forvandling månens cyklus. Er det en dårlig ting at være var. Er var'er bare formskiftere der har specialiseret sig i et dyr. Kan alle lære at formskifte?

    SvarSlet