23. januar 2011

Sidste handlingselement




Så er det sidste chance for at komme med forslag til handlingen. Jeg vil som sagt ikke lave en afstemning om det, for I snakker meget i tråd med hinanden og komplimenterer hinandens ideer, så jeg suger bare til mig.

Skriv hvad I tænker, så får jeg det hele til at hænge sammen...

...På den ene eller den anden måde:)

22 kommentarer:

  1. Hvis nu pigen er blevet sendt med på ekspiditon i en ukendt skov. Der møder hun drengen, som måske er såret. Hun hjælper ham. Eller måske er det omvendt, pigen er såret drengen hjælper. Ekspeditionslederen(måske skurken) tror at formskifterne er onde, dumme(lavere inteligens end mennesker), måske fordi nogle formskiftere har angrebet dem. Formskifterne tror det samme om de normale mennesker. Måske bliver pigen og drengen jagtet begge to og er nød til at hjælpe hinanden med at overleve. Måske er der også flere formskifter stammer, som er i indbyrdes konflikt. Skurken vil udnytte formskifternes magi. Hun er måske forsker og har fundet dokumenter, der beviser formskifternes eksistens. Hun vil have deres kraft. Jeg synes, skurken skal være leder eller medlem af ekspeditionen. Hun er måske pigens ældre kusine, som pigen ser op til. Pigen og drengen kommer måske i en konflikt, fordi pigen vil stole på sin kusine(skurken), og drengen ikke vil. Hvordan lever formskifterne? Bliver formskifterne måske voksne, den dag de finder deres særlige formskifter dyr. LIdt ligesom indianere der finder deres totemdyr, tror jeg. Kan vi ikke godt kortlægge ting som, hvor meget teknologi har de normale mennesker og formskifterne? Hvilke magier er der? Er der andre racer som elvere, varulve etc.? Hvordan er tøjet? Hvordan ser personerne ud?

    SvarSlet
  2. Pigen kommer på en eller anden måde til en anden verden hvor formskifterne bor. Så møder hun drengen. Han er såret af et eller andet. (Måske fordi han flygtede fra skurken) I starten vil hun ikke hjælpe ham men han er hårdt såret. Han hiver hende så med ind i hans problemer. Og fordi hun hjælper ham af en eller anden grund (han ku ha lovet at hjælpe hende hjem) bliver huun også jaget. Så sammen må de kæmpe mod/flygte fra skurken...

    SvarSlet
  3. Hvordan er formskifternes kultur? Jeg forestiller mig en stammelignende kultur med mange ritualer, som står i skarp kontrast til pigens udviklede kultur. Formskifterne bor i skoven. De bor i telte eller hytter oppe i træerne(ligesom umpalumpaerne i Charlie og chokoladefabrikken). Der er flere forskellige formskifterstammer. De forskellige formskifterstammer er i krig. Formskifterne bor i et uopdaget område(på en ny planet). Nogle formskifterstammer bor måske i en ørken eller i nogle bjerge. Hierakiet er tydeligt i stammerne. Høvdingen er øverst. Shamanpræsten, som står for ceremonier, er lige under høvdingen. Mændene er jægere og udnytter deres særlige formskifterdyr, ulv, løve etc., i jagten. Kvinderne samler mad, passer børn etc. Formskifterne har en jæger/samler kultur. Formskifternes tøj er i naturmaterialer, skind, pels, uld, hør etc. Mændene går i tøj, bukser, der er egnet til jagt og tilpasset til deres formskifter dyr. Kvinderne går både i bukser og kjoler, fordi de skal klatre i træer for at samle frugter og nødder. Bare skriv hvis i er uenige.

    SvarSlet
  4. Hvor skal historien foregå? Som jeg ser det, er der tre muligheder. Den kan foregå på pigens planet i et uudforsket område, den kan foregå på en anden planet(formskifternes), som pigen kommer til i rumskib, eller den kan foregå i et andet univers, og pigen kommer dertil via en portal. Personligt hælder jeg mest til den første mulighed. Hvad synes i?

    SvarSlet
  5. Jeg kan bedre lide den sidste mulighed

    SvarSlet
  6. Hvordan er ikke formskifternes teknologi? Jeg ser de normale mennesker som teknologisk udviklede. Jeg forestiller mig,de har en kultur, der går højt op i viden. Jeg synes, de normale skal have teknologi lidt ligesom os. Hvad synes i?

    SvarSlet
  7. Jeg synes de skulle leve lidt ligesom i gamle dage men ikke fuldstændig huleagtige. Ingen elektricitet

    SvarSlet
  8. Jeg synes, at man skulle prøve noget nyt... At de levede i et højt udviklet samfund, og ikke det der gammeldagsliv, som er så kendt...

    SvarSlet
  9. Jeg synes, at du har ret Sidsel. Jeg synes, det ville være godt med noget teknologi. Jeg synes, de normale mennesker skal leve i et demokratisk samfund. Hvordan forestiller i, personerne ser ud? Hvilken hår/øjen/hudfarve har de?

    SvarSlet
  10. Jeg tror de er mørke i huden. lidt olivenfarvet. ellers mørke i det hele. Måske skal Alec skille sig ud og være fuldstændig lys i huden med blå øjne og lyst hår.
    Det kan være at de har en anden form for energi end vores. i stedet for elektricitet så en eller anden ting+ Men hvad nogle forslag

    SvarSlet
  11. Jeg synes at pigen kommer fra jorden, planeten ser ud nogenlunde som nu, måske ti år ude i fremtiden. Hun kommer måske fra England, for der har de naturligt mere hieki med kostskoler, der kunne man godt starte.
    Hendes far og mor er rige hun er enebarn og snobbet, derfor bliver hun afsted med sin voksne kusine/tante/Melissa som er forsker til det uopdagne sted, for at lærer at værdsætte hvad hun har.

    Det sted kunne være et ukendt sted i regnskoven, eller en kæmpe luftbobble der er fanget under vandet hvor der er et regnskovslignende miljø for som der stod i denne artikel

    "Forskerne mangler dog stadig en masse billeder, så vi kan se i detaljer, hvad der er nede på bunden. Der er ret mørkt, og lige nu ved vi faktisk mere om overfladen på Mars end om havbunden på vores egen klode,"

    Pigen vil ikke derned men bliver til sidst tvunget af forældrende, måske fordi de truer med at hun ellers mister sine heste, eller noget.

    hun tager afsted med Melissa tilsidst.

    Det tænkte jeg kunne være det første. jeg er ret enig med jer om det andet. og som Anna sagde tidliger med den der indianerligende kultur! God idé!

    SvarSlet
  12. Jeg syntes Melissa skal være i familien med Alec. Men ellers god ide med england. Jeg syntes at Adela skal komme gennem en portal til aralis verden. Måske på en skoleudflugt. det kan være hun går lidt for sig selv og se så et eller andet der er portalen.

    SvarSlet
  13. Helt enig med anonym over mig

    SvarSlet
  14. jeg synes stadig ikke at Adela skal ende sammen med Alec, måske sammen med en som hun i starten kun har arrogance og foragt tilovers for. men ikke for forudsigelig! Please!!

    SvarSlet
  15. Alec og adela skal ende sammen. I starten skal de hade hinandene men de bliver nød til at hjælpe hinanden. Og så forelsker de sig <3<3<3<3<3<3

    SvarSlet
  16. Det er bare så forudsigeligt!

    SvarSlet
  17. Måske skal der være end anden hun godt kan lide som så viser sig at være ond og så indser Adela at Alec er den søde fyr og de ender sammen

    SvarSlet
  18. Den kan jeg bedere lide.

    SvarSlet
  19. Det kunne også være at der var noget det "primitive" folk blev ligeså facineret af som de andre bliver af formskiftning, det kunne være de ikke kender til ild? Og det er måske noget Adela altid har elsket? måske lader hun ikke engang tjenestefolkene tænde op for sig der hjemme??

    SvarSlet
  20. Nej det lyder for dumt

    SvarSlet
  21. men hvordan skal historien ende? bliver Adela hos formskifterne eller rejser hun (og alec?) tilbage?? Jeg synes hun skal blive ved folket.


    Måske helt tilbage på herregården (hvis det er der hun bor) kunne hun bo sammen med sin mor ( der også er snobbet) senere finder man ud af i et flashback at den rare far var omkommet i en dresseret heste ullykke eller noget, det er en af grundene til at moren er blevet så kold, og der med adela, det kunne være at hun blandt det "primitive" folk mødte en mand der blev som en far for hende?

    jeg synes stadig der skal være noget det primitive folk skal være meget facineret af, måske ikke ild, men et eller andet som vi måske tager for givet??

    SvarSlet