27. december 2010

HOVEDPERSON

I denne uge skal vi så finde ud af, hvem der skal være hovedperson i "Børnenes Bog"

Husk, at tage i betragtning at historien skal udspille sig i et realistisk miljø med fantastiske elementer. Disse elementer finder vi ud af senere i forløbet.

Det kan være op til to hovedpersoner i bogen, men det kan også sagtens bare være én...

Det vil sige, at det kan være:

  •  en dreng og en engel 
  • en pige og en dreng 
  • en gammel mand 
  • en varulv og en ung dame
  • Eller noget helt andet, bare fyr løs, så samler jeg de bedste forslag op:)


Endnu engang er det kun jeres fantasi, der sætter grænser!

15 kommentarer:

  1. Jeg syntes det skal være en pige. Måske skal det ses fra et synspunkt, som man ikke oplever så tit. f.eks fra en lidt snobbet type

    SvarSlet
  2. Bare det ikke bliver noget af det der vampyr/varulv/engel + menneske romance... det er der ligesom nok af.

    Ellers synes jeg, at en snobbet pige lyder godt?

    SvarSlet
  3. Det er jeg enig i. Det kunne være fedt. Måske en eller anden dreng eller noget som er en modsætning til hende. Som pigen hader.

    SvarSlet
  4. Der skal helt klart være en pige. Jeg ved ik helt om hun skal være snobbet. Måske forkælet. En forkælet pige der lige pludselig kommer ind i en eller anden verden hvor hun skal gøre alt arbejdet selv. Måske møder hun en dreng? Som hun hader meget i starten.

    SvarSlet
  5. Uhh. Jeg synes det er en god ide med den forkælede tøs. Og det med drenge der er irroterende

    SvarSlet
  6. Ellers kunne det også være fedt med en dreng, der er virkelig ond. Ikke bare ond med et glimt i øjet som næsten alle "onde" drenge er, men inderlig ond dreng. Det kunne self. også være en pige.

    SvarSlet
  7. Men hvis det skulle være en ond dreng/pige skulle det ende med at personene blev god. Altså sådan man kunne følge personens udvikling fra ond til god

    SvarSlet
  8. Jeg syntes det skal være en pige. Jeg syntes godt om to hovedpersoner. Jeg ved ikke helt med snobbet, men jeg syntes, hovedpersonen skal rystes i sit miljø. En virkelig ond er en god ide. En som kun tænker på sig selv, men den anden hovedperson åbner for et eller andet. Den "onde" holder op med kun at tænke på sig selv og begynder at tænke på den anden hovedperson. Jeg syntes, det kunne være fedt med to personer, der bliver ført sammen af omstændighederne, som ikke kan lide hinanden, men har brug for hinanden.

    SvarSlet
  9. Ja men hvis de to personer skal være dreng og pige. Så er de endnu mere hinandens modsætninger.

    SvarSlet
  10. De kunne være tvillinger, de behøver jo ikke at være af samme køn, og så på en eller anden måde kan de jo hjælpe hinanden, fordi de er så store modsætninger til hinanden

    SvarSlet
  11. Det kunner være sjovt med en dreng og pige der mødes i en fantatisk verden. Drengen har altid boet i den verden og pige har levet et forkælet liv på vores jord. De kunne være hinandens modsætninger. Måske tvillinger men det kunne være sjovere hvis de ikke var og der så var en lille gnist i mellem dem...

    SvarSlet
  12. Jeg kan godt lide det i er kommet frem til indtil videre ^^
    Men ville det ikke gøre det lidt mere spændende hvis den onde dreng var en form for nattevæsen/skyggevæsen(Ikke vampyr/varulv)?
    Ved ikke hvorfor lige præcis det, men kan bare forestille mig at pigen har brug for hans evne til at liste lydløst rundt i skyggerne og jage, og han har brug for hendes evner til at lave mad, og på den måde udgør de et perfekt makkerpar.
    Men måske ville det være lidt underligt at hun kan lave mad, hvis hun er forkælet..?

    SvarSlet
  13. Jeg er ved at være træt af varulve så han kunne bare være en formskifter. Altså en af dem der kan forvandle sig til alle mulige dyr. Ikke mennesker. Det kunne være at den forkælede/snobbede pige først fandt ud af det senere i bogen. Jeg synes det ville være en god ide hvis der var en lille gnist mellem dem;-)

    SvarSlet
  14. Ved ikke helt med den gnist. Det er der så mange bøger med, mener jeg. Dreng og pige kan ikke lide hinanden, i slutningen bliver de kærester. Jeg kunne godt tænke mig noget mere anderledes... men ellers gode idéer.

    SvarSlet
  15. jeg synes også der er ret mange bøger hvor man på anden side kan gætte at drengen og pigen ender sammen, men hvad nu hvis pigen møder en dreng, som der måske er en lillebitte gnist men at de bliver som venner men pigen eller drengen ender sammen med den "onde skurk" som måske ikke var virkelig ond, bare gjorde "onde ting" for at forhindre endnu værre ting ( jeg har prøvet at beskrive ideen i debatten om skurken)

    det tror jeg kunne være sjovt fordi, jeg selv elsker bøger med "twists"

    SvarSlet